Gulve

Laminat

Laminatgulve er  meget nemme at vedligeholde og kræver ingen årlig pleje, slibning eller oliering. Laminat kan fås med naturligt træ-look og struktur i overfladen, der får gulvet til at se naturtro ud.

Det er meget modstandsdygtigt i forhold til ridser, hakker og mærke, hvilket også betyder, at Laminat kan anvendes i alle rum og er især velegnet til køkken/alrum og andre stærkt trafikerede og belastede områder.

Fordele:

  • Ingen vedligeholdelse (kun alm. vask)
  • Længere holdbarhed
  • Modstandsdygtigt ift. ridser/hakker
  • Holder sig pænt

Butik

Kig forbi vores butik på Rådhusgade 96C i Odder og se vores store udvalg af gulve og tæpper.

Opmåling

Mangler du professionel hjælp til at opmåle til dit næste gulv, så kommer vi gerne ud og måler op hjemme hos dig eller virksomheden.

Montering

Vores montører kører gerne ud til dig og monterer tæpper og gulve korrekt i dit hjem eller virksomheden.

Få et godt tilbud

Se vores gode tilbud

Leder du efter nyt gulv, så kig vores tilbud her på siden – måske der er noget lige for dig? Finder du ikke, hvad du søger, så tag endelig fat i os eller kig forbi butikken, så kan vi hjælpe dig godt videre og give et godt, uforpligtende tilbud.

Se tilbud

Produktkategori: CTA - 2. boks

Book ekspert 

Vi er med fra start til slut

Det er altid helt gratis at kontakte os og få en ekspertvurdering af dit næste gulvprojekt, så tøv ikke med at tage fat i os, hvis vi kan hjælpe dig. Vi kan hjælpe gennem hele processen og vejlede dig i materialevalg og gulvtyper samt hjælpe med endelig montering. Book et møde med en af vores eksperter i dag.

Book ekspert

bubble