Tæpper

Løse tæpper

Der skal ikke altid meget til for at modernisere eller opfriske indretningen i hjemmet eller kontormiljøet? Her kan løse tæpper nemlig være en forholdsvis let og billig løsning, hvis du gerne vil skabe en bestemt still eller stemning i indretningen.

Der findes et væld af muligheder, materialer og farver, når det kommer til løse tæpper. Du kan derfor finde lige netop det design, som matcher din stil. Løse tæpper kan desuden være med til at forbedre indeklimaet i et rum, da det både kan skabe komfort og være lyddæmpende. 

Kom ned i butikken og se vores store udvalg af løse tæpper, eller kontakt os, hvis du går med en hel specifik drøm om et tæppe, så kan vi med garanti hjælpe dig.

Butik

Kig forbi vores butik på Rådhusgade 96C i Odder og se vores store udvalg af gulve og tæpper.

Opmåling

Mangler du professionel hjælp til at opmåle til dit næste gulv, så kommer vi gerne ud og måler op hjemme hos dig eller virksomheden.

Montering

Vores montører kører gerne ud til dig og monterer tæpper og gulve korrekt i dit hjem eller virksomheden.

Få et godt tilbud

Se vores gode tilbud

Leder du efter nyt gulv, så kig vores tilbud her på siden – måske der er noget lige for dig? Finder du ikke, hvad du søger, så tag endelig fat i os eller kig forbi butikken, så kan vi hjælpe dig godt videre og give et godt, uforpligtende tilbud.

Se tilbud

Produktkategori: CTA - 2. boks

Book ekspert 

Vi er med fra start til slut

Det er altid helt gratis at kontakte os og få en ekspertvurdering af dit næste gulvprojekt, så tøv ikke med at tage fat i os, hvis vi kan hjælpe dig. Vi kan hjælpe gennem hele processen og vejlede dig i materialevalg og gulvtyper samt hjælpe med endelig montering. Book et møde med en af vores eksperter i dag.

Book ekspert

bubble