Privat

Find det rigtige gulv til hjemmet

Det kan være en jungle at finde det rigtige gulv til hjemmet – og med god grund, for der findes et utal af gulvmuligheder, der alle har hver sine fordele og funktionaliteter. 

Hos Brandts Tæpper er vi eksperter i gulve og gulvlægning, og det betyder, at vi kan vejlede dig frem til den løsning, der passer bedst til dig og din familie. Vi kan danne overblik over dine muligheder og vise dig forskellige gulvtyper, så vi sammen kan finde frem til et gulv, der imødekommer jeres behov. 

Uanset om du leder efter et klassisk tidløst trægulv, et moderne og slidstærkt laminatgulv eller måske et hyggeligt og lyddæmpende tæppe, så hjælper vi gerne dig med at finde det helt rigtige. 

Butik

Kig forbi vores butik på Rådhusgade 96C i Odder og se vores store udvalg af gulve og tæpper.

Opmåling

Mangler du professionel hjælp til at opmåle til dit næste gulv, så kommer vi gerne ud og måler op hjemme hos dig eller virksomheden.

Montering

Vores montører kører gerne ud til dig og monterer tæpper og gulve korrekt i dit hjem eller virksomheden.

Inspiration

Find inspiration til dit næste projekt

Få personlig rådgivning til dit projekt

Vi er eksperter, når det kommer til gulve og tæpper. Og vi rådgiver gerne dig, hvis du står og skal vælge nyt gulv til enten hjemmet eller virksomheden. Book en af vores eksperter, så får du personlig og konkret rådgivning i forbindelse med dit næste projekt.

Book ekspert

bubble