Profil

Dit tillidsfulde og lokale gulvfirma i mere end 50 år

Brandts Tæpper blev grundlagt i 1970 af Peter Magnus Brandt, da butikken på Rosensgade i Odder så dagens lys. Herfra drev Peter tæppebutik indtil 1992, hvor butikken flyttede til nybyggede og mere tidssvarende lokaler på Banegårdsgade.

Siden 2010 har butikken haft adresse på Rådhusgade 96 C i et område, hvor flere større og pladskrævende butikker ligger side om side. I december 2016 overtog nuværende ejere Carsten Nortvig og Jakob W. Eskildsen Brandts Tæpper. 

I mere end 50 år har Brandts Tæpper således hjulpet private og virksomheder med at finde de helt rigtige gulve, tæpper og gardiner. Vi er derfor dit naturlige og lokale valg, hvis du bor i området eller søger en ekspert inden for gulve og gulvlægning. Vi er et team af erfarne gulvfolk, der kender til branchen og de mange muligheder, og vi udvider vores sortiment løbende i takt med tidens trends og tendenser.

Brandts Tæpper i Odder støtter kulturen og foreningslivet i Odder og omegn med diverse sponsorater.

Mød teamet

Sparringspartner for virksomheder og private

Brandts Tæpper er mere end blot leverandør af kvalitetsgulve og -løsninger. Vi vil gerne være din sparringspartner i forbindelse med dit næste gulvprojekt, hvor du har brug for professionel vejledning og hjælp til processen. 

Vi hjælper såvel private som virksomheder, og det betyder, at vi kender til de muligheder, begrænsninger og funktionaliteter, der skal tages højde for fx i familiens opholdsrum eller virksomhedens kontormiljø. Vi hjælper også gerne restauranter, hoteller, butikker og lignende, som ønsker de bedste forhold for dem selv og deres kunder.

Få personlig rådgivning

f/thumb?src=/f/blog/article/1855fb1141b3cc06212974d8b2e58281b47681f8_thumb.png&w=1200&h=1200

En del af 

Tæt samarbejde med Platan Tæpper og Boje Gardiner

Vi samarbejder tæt med Platan Tæpper og Boje Gardiner, der ligesom os er eksperter i gulvbelægning og gardiner til boligen. Det betyder, at vi altid har et stort team af eksperter tilknyttet og kan levere et større produktsortiment med hurtig levering og til gode priser.

I vores butik kan du finde Boje Gardiner og se et stort sortiment af forskellige kvalitetsgardiner. Vi kan således levere en komplet løsning med gulve og gardiner til både private og erhverv.

f/thumb?src=/f/blog/article/e3ddaf8300dee7569cbb9bc94bd1e1cdbf0e914e_thumb.png&w=1200&h=1200

Produkter

Søger du et bestemt produkt?

Action: CTA - 2. boks

Kontakt

Lad os tage en snak om dine ønsker

Har du brug for personlig rådgivning i forbindelse med dit næste projekt, så giv os et kald eller kig ned i butikken. Vores eksperter kender til alle mulighederne og kan helt sikkert guide dig godt videre, så du ender med den helt rigtige gulvløsning.

Kontakt os

bubble