Erhverv

Find det rigtige gulv til virksomheden

Hos Brandts Tæpper hjælper vi virksomheder med at finde de helt rigtige gulve, hvor der er tanke på både æstetik og funktionalitet. Et gulv har nemlig mange funktioner, udover det visuelle udtryk, og her kommer vi gerne ind i billedet for at vejlede jer i gulvtyper, muligheder og begrænsninger. 

Med det helt rette gulv, kan I skabe en ønsket stemning i kontormiljøet, men der skal også tages højde for et materiale, der er slidstærkt og holder mange år i fremtiden. 

Vi har et bredt udvalg af gulve, som I altid kan komme og se i butikken, men vi hjælper også altid gerne med at finde det helt rigtige gulv til din virksomhed. Kontakt os i dag, hvis I står med et projekt, hvor I søger hjælp og sparring fra et professionelt og erfarent gulvfirma.

Butik

Kig forbi vores butik på Rådhusgade 96C i Odder og se vores store udvalg af gulve og tæpper.

Opmåling

Mangler du professionel hjælp til at opmåle til dit næste gulv, så kommer vi gerne ud og måler op hjemme hos dig eller virksomheden.

Montering

Vores montører kører gerne ud til dig og monterer tæpper og gulve korrekt i dit hjem eller virksomheden.

Vi har leveret til b.la.: 

Vi har samarbejdet med og leveret løsninger til flere virksomheder i Odder og omegn. Se udvalgte referencer her og kontakt os gerne, hvis vi også skal hjælpe jer.

Kontakt 

Vi ser frem til at høre fra dig! 

Hos Brandts Tæpper samarbejder vi ofte med virksomheder på enten større eller mindre projekter, og vi hjælper også gerne dig. Vi kan hjælpe med en komplet løsning, lige fra rådgivning, levering samt montering af tæpper og gulve.

Kontakt os via kontaktformularen her på siden eller direkte, så kan vi tale om mulighederne for hjælp til dit næste projekt.

Kontaktinfo

T: (+45) 8654 0842
M: info@brandtodder.dk

bubble